ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΡΙΝΩΝ!


Φίλοι μας ! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ τη νέα μας σελίδα #skyrosproject !!!

To “SKYROS PROJECT” είναι” το παιδί της συνεργασίας δύο Δημόσιων φορέων. Του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΚΥΡΟΥ και του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Είναι το πολυβραβευμένο πρόγραμμα που ταξιδεύει και προβάλλει τη ΣΚΥΡΟ στην ΕΛΛΑΔΑ και στον ΚΟΣΜΟ !
ΙΔΡΥΤΕΣ του #skyrosproject είναι, η διευθύντρια του εργαστηρίου περιβαλλοντικής επικοινωνίας & εκπαίδευσης, καθηγήτρια περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου,και Κωνσταντίνα Σκαναβή Constantina Skanavisκαι ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου κος Κυριάκος Αντωνόπουλος Kyriakos Antonopoulos. Το πρόγραμμα “ζωντανεύει” με τη συμμετοχή εκατοντάδων φοιτητών/τριών οι οποίοι απο το 2015 μέχρι σήμερα κάνουν την πρακτική τους άσκηση κάθε χρόνο στο Λιμάνι της Λιναριάς, κάνουν καινοτόμες εύρυνες και εργασίες, συμμετέχουν σε Διεθνείς διαγωνισμούς και προβάλλουν τη Σκύρο σε όλο τον Πλανήτη.
Το #skyrosproject είναι μια αγκαλιά ήθους, καινοτομίας, εθελοντικής συμμετοχής για την περιβαλλοντική επικοινωνία και τη ΣΚΥΡΟ.
Στο #skyrosproject συμμετέχουν εκατοντάδες φοιτητές, κοινωνοί της Σκύρου και του Λιμανιού της το οποίο αποτελεί και το αρχικό πεδίο της δράσης τους.
Είναι ο πραγματικός κόπος, το πάθος, ο στόχος και το όραμα των ιδρυτών του και των μελών του που με περηφάνια συμμετέχουν.
Το #skyrosproject δεν έχει ΟΡΙΑ. Δεν εξαρτάται από καμία “πολιτική στρόφιγγα”, συμφέρον η περιορισμό. Τα συστατικά του είναι, Ήθος, Ιδέες, Πάθος, Συμμετοχή, Όραμα και Άνθρωποι που συμμετέχουν σε ένα θεσμό μάθησης, έρευνας, περιβαλλοντικής επικοινωνίας και δικαιοσύνης.
Ακολουθήστε το “SKYROS PROJECT”.Η Σκύρος και εμείς που πιστεύουμε σε ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ για τα παιδιά μας και εμάς, σας ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!