ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΡΕΥΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ


Σύμφωνα με τελευταίες έγκυρες πληροφορίες το Ελεγκτικό Συνέδριο, το τρίτο πιο ισχυρό δικαστικό σώμα στην Ελλάδα, έδωσε εντολή στο τμήμα της Μαγνησίας να ξεκινήσει άμεσα οικονομικό έλεγχο στο Λιμενικό Ταμείο Σκιαθου για τα έσοδα και τα οικονομικά στοιχεία του 2015 , 2016 και 2017.

Ο έλεγχος διατάχθηκε ύστερα από αίτημα και καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Σκιάθου Φώτη Κοφινά η οποία κρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ως βάσιμη και αξιόπιστη.

Υπεύθυνοι για τα Οικονομικά του Λιμενικού Ταμείου οι οποίοι αναμένεται να κληθούν άμεσα να καταθέσουν στοιχεία, είναι ο Πρόεδρος Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Κωστόπουλος και ο οικονομικός σύμβουλος του Παναγιώτης Βαλασσόπουλος, ο οποίος είναι φίλος του Δημάρχου από τη συνύπαρξη τους στη ΝΔ.

Ο Παναγιώτης Βαλασσόπουλος στο παρελθόν έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής της ΑΕΚ κατά την πολύπαθη περίοδο μέχρι το 2014, μετά από την οποία οδηγήθηκε στην κατάρρευση και στην Δ’ Εθνική κατηγορία, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ Τρίπολης.

Να θυμίσουμε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο ήταν αυτό που τον Ιανουάριο που πέρασε έκρινε για το έλλειμα των 5,5 εκατομυρίων ευρώ άπο τα ταμεία του Δήμου Σκιάθου για το 2007.

Ξεκινάει άραγε ένα νέο οικονομικό θρίλερ;

Μένει να το δούμε…

ΧΤ