ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΣΚΙΑΘΙΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ … ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ


Ακούστε την εκπομπή …


Αύριο είναι η μέρα που θα απολαύσουμε Σκιαθίτες καλλιτέχνες σε μια βραδιά στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι που πρέπει όλοι να στηρίξουμε με την παρουσία μας.

Είμαστε όλοι κοντά σε αυτήν την προσπάθεια και είμαστε σίγουροι ότι θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία.
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο παράπονο. Φαίνεται ότι κανόνισαν τη συναυλία ΑΝΕY ΑΜΟΙΒΗΣ με τους Σκιαθίτες καλλιτέχνες ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ!
Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι καταστάσεις εκθέτουν την δημοτική αρχή μιας και έτσι κι αλλιώς όπως παραδέχτηκε ο κ Μίχας στο ραδιόφωνο του AVANTI radio, όλες οι άλλες εκδηλώσεις και οι καλλιτέχνες που ήρθαν στο νησί πληρώθηκαν από τον Δήμο Σκιάθου.
Οι Σκιαθίτες καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν με αφίσες από τον Δήμο Σκιάθου, σε γραπτή επικοινωνία τους μέσω FB σήμερα στον Χρήστο Τσιότρα  τηλεφωνικά δηλώνουν ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ και ότι ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ.
Όπως συγκεκριμένα είπαν δυο από αυτους στον Χρήστο Τσιότρα η κατάσταση αυτή τους προσβάλλει και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΟΙΒΗ. Συνεχίζοντας μας είπαν ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι που ο κ Μίχας είπε ψέματα στη συνέντευξη του στο ραδιόφωνο για το θέμα αυτό. 
Αν κάποιος δήλωσε ότι δεν θέλει αμοιβή μας είπαν προφανώς μιλάει μόνο για τον εαυτό του.
Εμείς Θα τονίσουμε τα εξής:
Αυτοί οι καλλιτεχνες βγάζουν ένα πολύ κοπιαστικό μεροκάματο κάθε βράδυ από αυτό που αγαπούν και εμφανίζονται σε μαγαζιά του νησιού, ταβέρνες, εστιατόρια και νυχτερινά όπως και σε εκδηλώσεις ειδικά τώρα το καλοκαίρι που όλοι θέλουν να ακούσουν ελληνική μουσική.
Η αμοιβή τους δεν είναι 12.000 ευρώ τη βραδιά…
Ο δήμος Σκιάθου λοιπόν ΟΦΕΙΛΕΙ την ώρα που έδωσε 65.000 ευρώ για να φέρει όλους τους διάσημους να ξοδέψει και 1000 ευρώ, άντε 800, άντε και 500 τιμής ένεκεν για όλους μαζί! 
Έτσι για το φιλότιμο επειδή θα αφήσουν τα μεροκάματά τους για να μαζέψουν τον κόσμο που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…
ΧΤ