ΕΞΩΔΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ … ΤΥΠΟ


Αγαπητοί αναγνώστες και ακροατές του AVANTI RADIO.

Πήρα μια ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από τον κ Γιώργο Θεοδώρου με την οποία ο ίδιος θεωρεί ότι με την ανάρτηση που έκανα με τίτλο «ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ» απευθύνομαι στο πρόσωπό του και ορίζω τα χαρακτηριστικά του «ΤΥΠΟΥ» περιγράφοντας παράνομες πρακτικές και συμπεριφορές.

Δίνω στη δημοσιότητα αυτό το έγγραφο μιας και είναι έτσι κι αλλιώς δημόσιο:

Πιστεύει λοιπόν, όπως γράφει, ότι η συγκεκριμένη αναφορά μου, απευθυνόμενη μόνον προς εκείνον, μπορεί να δημιουργήσει συσχετισμούς σε όποιον αναγνώσει το περιεχόμενο της αναρτήσεώς μου.

Έτσι λοιπόν με καλεί να δηλώσω ευθέως και ρητώς ότι η περιγραφή του «ΤΥΠΟΥ» της συγκεκριμένης δημοσίευσης δεν αναφέρεται σε εκείνον και δεν τον αφορά.

Θυμίζω όσα έγραψα στην ανάρτηση με τίτλο «ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ» στην οποία έκανα περιγραφή του «τύπου», όπως:

ΤΥΠΟΣ μπορεί να είναι όποιος ψαρεύει πενηντάρικα από επιχειρηματίες και φίλους στην πιάτσα…

ΤΥΠΟΣ μπορεί να είναι αυτός που εκμεταλλεύονται τις δωρεές σε σωματεία για να τις βάζει σε δικούς του λογαριασμούς…

ΤΥΠΟΣ μπορεί να είναι κάποιος παράγοντας σε ομάδες που βγάζει τα εισιτήρια για τον εαυτό του…

ΤΥΠΟΣ μπορεί να είναι κάποιος που εκμεταλλεύεται κομματικές γνωριμίες για να κάνει ρουσφέτια σε υπηρεσίες με μπαξίσι…

ΤΥΠΟΣ μπορεί να είναι κάποιος που χρησιμοποιεί ένα θεσμικό ρόλο για να εκβιάσει επιχειρήσεις για λεφτά…

ΤΥΠΟΣ μπορεί να είναι ένας καιροσκόπος που γυρίζει όλη μέρα με ένα φάκελο στο χέρι που κανένας δεν ξέρει τι έχει…

Εξηγώ λοιπόν ότι προσωπικά τα έγραψα απλώς για να πω προς εκείνον κυρίως αλλά και όλους, ότι εγώ δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες, και δεν καταλαβαίνω πως μπορεί ο ίδιος να πίστεψε ότι αναφέρομαι σε εκείνον με αυτήν την περιγραφή του «τύπου». Το έκανα γιατί όπως άλλωστε παραδέχεται και μόνος του στο εξώδικο έκανε δήλωση για το πρόσωπο μου στο δημοτικό συμβούλιο και είπε μάλιστα ότι είμαι ένας ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΛΑΛΑΕΙ

Επειδή λοιπόν αισθάνθηκα να θίγομαι έκανα την ανάρτηση αυτή για να δείξω ότι δεν είμαι τίποτα από αυτά που περιγράφω και έγραψα τα παραπάνω. Χωρίς πουθενά να λέω ότι ο κύριος Γιώργος Θεοδώρου είναι ένας τέτοιος ΤΥΠΟΣ ούτε ότι έστω μπορεί αυτός να είναι ένας τέτοιος ΤΥΠΟΣ.

Άρα λοιπόν αγαπητέ κ Θεοδώρου πιστεύω ότι κακώς παρεξηγηθήκατε πιστεύοντας ότι εγώ μπορεί να απευθύνομαι σε σας περιγράφοντας με αυτά τα χαρακτηριστικά την έννοια του ΤΥΠΟΥ

Δεν καταλαβαίνω μάλιστα πως μπορεί να είδατε τον εαυτό σας μέσα στην περιγραφή αυτή.

Απορώ πως μπορεί να πιστέψατε ότι η περιγραφή μου για τον ΤΥΠΟ απευθυνόταν για εσάς.

Σας καλώ αν θέλετε να μιλήσετε και ζωντανά στην εκπομπή μου στο ραδιόφωνο ώστε να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας και να δώσουμε μαζί στον κόσμο να καταλάβει τι σημαίνει ΤΥΠΟΣ διότι η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει με την πίκρα από τη δήλωση σας στο δημοτικό συμβούλιο που κάνατε προς το πρόσωπο μου και θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να το εξηγήσετε.

ΧΤ