ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ … ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ


Ο πολιτισμός ενώνει… και πληρώνει!
Ο πρόεδρος του νέου νομικού προσώπου του Δήμου Σκιαθου (και όλων των άλλων …) και δήμαρχος κ Πρεβεζάνος ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!
Στην πρώτη συνέντευξη τύπου που έδωσε πλάι πλάι με το νέο δεξί του χέρι τον κ Μιχα κάλεσε επιλεκτικά μόνο δυο ΜΜΕ του νησιού μας.
Εμείς λοιπόν που είμαστε το μοναδικό ραδιόφωνο της Σκιαθου δεν είχαμε χώρο στον πολιτισμό του κ Πρεβεζανου !
Ξεκαθαρίζουμε ότι με τους συναδέλφους που πήγαν δεν έχουμε απολύτως τίποτα! και μπράβο τους που ήταν εκεί για να δείξουν και στους Σκιαθιτες πόσο πικρόχολος μπορεί να είναι ο … πολιτισμός!
Ο πολιτισμός λοιπόν κύριε πρόεδρε και κύριε αντιπρόεδρε ενώνει! Φέρνει κοντά τους ανθρώπους! Επικοινωνεί ενώνει και στέλνει μηνύματα σε όλους για να είναι μια κοινωνία καλύτερη!
Εσείς όμως όπως κάνατε πάντα συνεχίζετε να διχάζετε! να αποκλείετε! να ξεχωρίζετε επειδή κάποιοι μπορει να μην συμφωνούν μαζί σας!
Ο πολιτισμός δεν είναι μίσος! και η κριτική που σας κάνουμε εμείς ή άλλοι συνάδελφοι ή ο κόσμος δεν είναι κακία! είναι διαφωνία και διάσταση απόψεων ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ!
Εμείς τόσο από το ραδιόφωνο του AVANTIRADIO όσο κι από τα sites που διατηρούμε ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ τις εκδηλώσεις που θα γίνουν χωρίς αντάλλαγμα και χωρίς πικρία!
Ξέρετε γιατί ;
Γιατί δεν είναι δικά σας! Είναι όλων των Σκιαθιτων και όλων των επισκεπτών του νησιού!
Εμείς αυτούς υπηρετούμε αυτούς νοιαζόμαστε χωρίς να αφήνουνε ούτε έναν απέξω ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
καλορίζικο λοιπόν το νέο νομικό πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού για το οποίο ευχόμαστε να φέρει πολιτισμό σε όλους ξεκινώντας από όσους απολίτιστους έχουν μάθει μόνο να διχάζουν
Όσο για την ουσία των εκδηλώσεων τις αμοιβές τις επιλογές και την διαχείριση …. θα τα πούμε από το ραδιόφωνο που αποκλείσατε.
X.T.