ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…


Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το πρόβλημα με τα σκουπίδια ειδικά μεσα στο χωριό και όσο πάμε προς την μεση της καλοκαιρινής περιόδου μάλλον θα γίνονται χειρότερα τα πράγματα!

Πολύ έντονα είναι πλέον τα παράπονα από τους επιχειρηματίες και τα μαγαζιά που δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα σκουπίδια επειδή ο δήμος δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του και να τα μαζεύει. μιλήσαμε με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και μας είπε οι επιχειρηματίες να μην τα βγάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους μέχρι το πρωί ,γιατί έτσι λέει η κανονιστική και τέλος «να μάθουν να κάνουν ανακύκλωση»

Πρώτο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα μαγαζιά μέσα στο χωριό ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Οπότε αναγκάζονται μόλις πέσει δουλειά να τα βγάζουν στους κάδους κι εκεί μαζεύονται βουνό με αποτέλεσμα το βράδυ να ντρέπεται άνθρωπος να περάσει ή να καθίσει σε μαγαζί. Απέναντι από ουζερί και καφετέριες και εστιατόρια υπάρχουν κάδοι που είναι ξεχυλισμένοι και όταν κάθονται οι πελάτες αντί να έχουν θεα τη θάλασσα βλέπουν τα σκουπίδια και τη βρώμα.

Το άλλο είναι ότι πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι τα δρομολόγια που κάνουν τα απορριματοφόρα δεν φτάνουν! Αφού βλέπετε κ Γιαννίτση ότι είναι βουνό τα σκουπίδια της απογευματινές ώρες ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 16:00 – 18:00 όπως παλιά !!!

Η ερώτηση είναι μία. Τι είναι πιο λογικό; Να προσαρμοστούν 500 μαγαζιά σε δύο δρομολόγια ή να προσαρμόστε ένα ακόμα ή δύο δρομολόγια στα μαγαζία!

Στο κάτω-κάτω ο δήμος είναι για να υπηρετεί τους πολίτες και τις ανάγκες των μαγαζιών σε ένα τουριστικό μέρος!!! Τουριστικός δήμος είμαστε κι όχι αστικός ή χωριό με αγρότες!

Δεν μπορείτε να λέτε  κ. Γιαννίτση στους επιχειρηματίες : ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!! όταν βλέπετε ότι μπουκώνει όλη η Σκιάθος από σκουπίδια!

Καλές οι διαμαρτυρίες και οι απεργίες κ Γιαννίτση αλλά δεν σας έβαλαν εκεί για αυτό! Η δουλειά σας είναι να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και όχι να διαμαρτύρεστε στο ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ! Ο δήμαρχος σας έκανε αντιδήμαρχο και πληρώνεστε κάθε μήνα για να λύνετε προβλήματα κι όχι να μαλώνετε με τους υπαλλήλους σας !!!

Δεν ενδιαφέρει ουτε τους τουρίστες ούτε τους επιχειρηματίες αν έχετε δίκιο εσείς ή οι οικονομικές υπηρεσίες και ο δήμαρχος. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!

Αν δεν μπορείτε βάλτε ιδιώτη! Αν δεν μπορείτε πείτε στους επιχειρηματίες της παραλίας και της Παπαδιαμάντη τουλάχιστον να πληρώνουν μόνοι τους ένα φορτηγό μεσημέρι και βράδυ ,και να ντρέπεται άνθρωπος να κυκλοφορήσει.

Έχετε πάει στην Εθνική τράπεζα να σηκώστε λεφτά στις 8 το πρωί; Όλους αυτούς τους τουρίστες που στέκονται στο ΑΤΜ τους ντρέπεται κανένας;

Στο παλιό λιμάνι κάθε βράδυ που περπατάει κόσμος έχετε δει τι γίνεται δίπλα στους υπογειοποιημένους κάδους και την ανακύκλωση. Κι αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα.

Έχετε μπερδέψει το ρόλο σας κ Γιαννίτση. Τις διαμαρτυρίες τις κάνουν αυτοί που έχουν τα προβλήματα σε αυτούς που διοικούν και όχι ανάποδα.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ!!!

Χ.Τ.