ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ … ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ


Νέες ισορροπίες στη δημοτική αρχή του κ Πρεβεζάνου μετά και την ανεξαρτητοποίηση του κ Λευτέρη Βιολέττα που προστίθεται στις απώλειες του κ Γιάννη Καλατζάκη και κ Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Η δύναμη του δήμαρχου μειώνεται στους δέκα από την ομάδα που ξεκίνησε το 2014 και δύο ακόμα που προστέθηκαν αμέσως μετά τους κ Γιάννη Πατσά και Παύλο Τασιόπουλο.

Να θυμίσουμε ότι ο κ Πατσάς έχει ενεργό ρόλο εδώ και τέσσερα χρόνια που είναι δίπλα στον Δήμαρχο, μάλιστα ο ίδιος φροντίζει για τους προϋπολογισμούς έστω και άτυπα ενώ ο κ Τασιόπουλος έχει κάνει δήλωση στο δημοτικό συμβούλιο πριν περίπου δύο χρόνια ότι προσχωρεί μέχρι τέλος της θητείας στον κ Πρεβεζάνο.

Μάλιστα και στον περσινό προϋπολογισμό επειδή δεν υπήρχε πλειοψηφία θυμόμαστε όλοι ότι υπήρξε τεράστια καθυστέρηση μέχρι να πάνε στην συνεδρίαση μετά από τηλεφωνήματα οι κ Πατσάς και Τασιόπουλος αλλιώς δεν θα περνούσε ο προϋπολογισμός.

Κύκλοι μάλιστα των συμβούλων της πλειοψηφίας λένε τα δύο αυτά στελέχη Πατσάς και Τασιόπουλος είναι οι πιο κοντινοί στο δήμαρχο από όλους τους δημοτικούς συμβούλους και ότι επηρεάζουν περισσότερο από όλους τις αποφάσεις του.

Επομένως ο δήμαρχος όπως διαρρέει κι από το περιβάλλον του δεν φοβάται για τις αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο και η πολιτική του θα συνεχίζει να εφαρμόζεται κανονικά.

Τα νέα προβλήματα που σύντομα βέβαια μάλλον θα αντιμετωπίσει είναι με τον κ Δημήτρη Γιολδάση που δείχνει εδώ και καιρό τα «δόντια» του σε πολλές αποφάσεις του δήμου και του Λιμενικού Ταμείου ενώ ο ίδιος είναι πρόεδρος στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας. Φαίνεται ότι ούτε εκεί μπορεί να λειτουργήσει όπως σκέφτεται γιατί ο δήμαρχος θέλει να παρεμβαίνει, με αποτέλεσμα να είναι μάλλον θέμα χρόνου άλλη μια ανεξαρτητοποίηση!

Από την άλλη πλευρά ο μόνος που δεν μπήκε στον κύκλο Πατσά – Πρεβεζάνου και μάλλον ετοιμάζει την ανεξαρτητοποίηση του και αυτός είναι ο κ Φώτης Κοφινάς ο οποίος εδώ και καιρό αντιπολιτεύεται (όπως μάλλον θα έπρεπε να κάνει…) επίσης σύμφωνα με τον ίδιο τον κ Κοφινά από το 2014 ο συνδυασμός δεν έχει συνεδριάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! για να συζητήσουν για τα προβλήματα του νησιού.

Οι μόνες συναντήσεις και συζητήσεις που από ότι φαίνεται γίνονται είναι μεταξύ του κ Πρεβεζάνου και του κ Πατσά και του κ Τασιόπουλου για να χαράζονται οι πολιτικές … για το μέλλον

Γενικά όμως από ότι φαίνεται και άλλοι σύμβουλοι του κ Πρεβεζάνου είναι δυσαρεστημένοι με πρώτον τον ίδιο του τον βαφτισιμιό και αντιδήμαρχο κ Κώστα Γιαννίτση που πλέον είναι σε ρήξη με τον δημαρχο και οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχουν πια ούτε καθημερινή επαφή αφού ο ίδιος δεν κατεβαίνει στο δημαρχείο και δουλεύει όλη μέρα στις εγκαταστάσεις στον περιφερειακό. Εκτός από αυτόν όμως ακούγεται πολύ έντονη κριτική και από άλλους και δεν θα είναι έκπληξη αν ακούσουμε κι άλλα κανόνια σύντομα…

Μάλλον λοιπόν η διοίκηση του κ Πρεβεζάνου είναι πια κουμάντο για… λίγους

(όχι ότι άλλαξαν δηλαδή και πολλά…)

ΧΤ