ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ … (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ) ΤΟΥ ΤΣΟΥΓΚΡΙΑ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα της μόλυνσης του Τσουγκριά και ακύρωση της ακύρωσης …
Ταξίδι αστραπή έκανε χτες ο Δήμαρχος κ Πρεβεζάνος μαζί με τον δικηγόρο του Δήμου κ Καραγιώργο και πήγαν στη Λάρισα για να παραστούν στην υπόθεση της μόλυνσης του Τσουγκριά και των λεωφορείων του Δήμου.
Η επιτροπή λοιπόν του άρθρου 152 εξέτασε την υπόθεση ύστερα από την ένσταση που είχε υποβληθεί εναντίον της Αποκεντρωμένης η οποία διέταξε τον Δήμο να αποβάλλει  τον επιχειρηματία είπε όχι.
Το επόμενο βήμα τώρα είναι να περιμένουμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο σήμερα ή αύριο για να δούμε τι θα γίνει εκεί.
Την προηγούμενη εβδομάδα στο δημοτικό συμβούλιο ο δικηγορος του Δήμου κ Καραγιωργος εξήγησε ότι αν βγει η απόφαση θα είναι οριστική εκτός αν υπάρχουν νέα στοιχεία για να εξεταστεί πάλι.
Τότε ο δημοτικός σύμβουλος κ Λευτέρης Βιολέττας κατέθεσε και νέα καταγγελία με νέα στοιχεία και είπε μάλιστα ότι από τις 19 Ιουνίου την έχει παραδόσει στον δήμαρχο ο οποίος δεν έχει κάνει τίποτα.
Κατέθεσε και στο δημοτικό συμβούλιο έκθεση από το γενικό χημείο του κράτους που δείχνει ότι πετάχτηκαν τηγανέλαια στην λίμνη του Τσουγκριά και ζήτησε από τον δήμαρχο να καταθέσει μήνυση στον επιχειρηματία.
Ο δήμαρχος θυμωμενος απάντησε: «δεν δέχομαι υποδείξεις !»
Το θεμα είναι ότι μάλλον κάποιος πρέπει να κάνει υπενθύμιση και όχι υπόδειξη για ποιο λόγο υπάρχει ένα δημοτικό συμβούλιο…
Ο βασικός λόγος είναι να προστατεύει εμάς και το νησί που ζούμε ….
ΧΤ