ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΡΓΑ …


Στο χτεσινό ΔΣ συζητήθηκε και το θέμα των λεωφορείων και το πόρισμα είναι ότι φταίει όπως τον αποκάλεσαν «ο διορισμένος υπάλληλος» κ Ντίτορας.
Δεν φταίει ο Δήμος που από το 2011 δεν έκανε τίποτα. Δεν φταίνε αυτοί που ένα μήνα πριν λήξει η σύμβαση θυμηθήκανε να λύσουν το πρόβλημα. Δεν φταίνε αυτοί που το μυαλό τους είναι να πάρουν στο Δήμο αυτοκίνητο τζιπ για το δήμαρχο. Όχι ρε παιδιά φταίει ο Ντίτορας τέλος!
Σήμερα στην εκπομπή μίλησε για τις συγκοινωνίες ο επιχειρηματίας και επαγγελματίας οδηγός κ Γιάννης Χρυσομάλλης.
Είπε ότι από το 2011 προκηρύχτηκε διαγωνισμός και ακριβώς τόνισε ότι ο Δήμος δεν έκανε τίποτα μέχρι τώρα και φτάσαμε μπροστά στον κίνδυνος να έχουμε φέτος -3 λεωφορεία στη γραμμή Σκιάθος-Κουκουναριές. Είπε ότι άκουσε όλο το Δημοτικό συμβούλιο και όλοι μιλάνε μόνο για το ηθικό κομμάτι αλλά όχι για το νομικό.
Είπε δηλαδή ότι ο Δήμος πρέπει να δουλεύει σωστά και όχι να κάνει τελευταία στιγμή παράνομες ενέργειες για να λύσει ένα πρόβλημα και μετά να τους φταίει ο κάθε Ντίτορας. Χαρακτηριστικά είπε ότι κρατούν μια σύμβαση που παράνομα έδωσε το δικαίωμα σε ιδιώτες να έχουν τα λεωφορεί και τώρα τους φταίει ο Ντίτορας που να σημειώσουμε κάνει σωστά τη δουλειά του. Ανέφερε ότι μα βάση τον νόμο 967/1979 αρθ.6 ο Δήμος κανονικά εφόσον έκρινε την γραμμή επιζήμεια έπρεπε να την επιστρέψει στην Περιφέρεια και όχι να κάνει σύμβαση με ιδιώτες. Στους οποίους τώρα παράνομα επίσης προσπάθησαν να τους επεκτείνου την σύμβαση.
Είπε ότι τον ενόχλησε η στάση του κ Μίχα που είναι πρόεδρος της επιτροπής συγκοινωνιών και δεν γνωρίζει για ποιο λόγο απέρριψε πραγματικά ο κ Ντίτορας την απόφαση.
Είπε ακόμη ότι ενώ ο
κ Μίχας δήλωσε ότι προς το παρόν δουλεύουν τα λεωφορεία κανονικά, το ένα είναι στο ΚΤΕΟ χαλασμένο εδώ και ένα μήνα.
Το πιο σημαντικό όμως που είπε είναι ότι είναι μια χαρά κερδοφόρα τα λεωφορεία και κάποιοι τα χαρακτηρίζουν ζημιογόνα…
Και βέβαια ότι τώρα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και απλά θα πάμε στο 152 για να κερδίσουμε χρόνο κι όχι να λύσουμε το πρόβλημα. Όλοι ξέρανε ότι κρατάνε στα χέρια τους κάτι προβληματικό και τώρα λένε ότι ο Ντίτορας δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.
Όλα … και δέκα χωρίς κανέναν προγραμματισμό και κατά τα άλλα ο Δήμαρχος είπε ότι δεν είναι ζοφερή η πραγματικότητα του Δήμου. Είναι λέει και καλύτερα από πέρυσι και πρόπερσι…
ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΝΕ!