ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Π. ΔΙΟΛΕΤΤΑ


Δελτίο Τύπου με σοβαρές καταγγελίες για ύβρεις και απειλές, εξέδωσε ο συνδυασμός “Νέοι Ορίζοντες για τη Σκιάθο” του Παναγιώτη Διολέττα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα, προς γυναίκες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Στόχος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι να αποτραπούν στελέχη από τη συμμετοχή τους, ώστε να μην ολοκληρωθεί η συμπλήρωση του ψηφοδελτίου, ενόψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών.

Σε τηλεφωνική συνομιλία του Λευτέρη Βιολέττα, με τον επικεφαλής του συνδυασμού κ Παναγιώτη Διολέττα, ο δεύτερος επιβεβαίωσε, ότι πρόκειται μάλιστα για περισσότερες από μία περιπτώσεις, ενώ δήλωσε επίσης:

“Δεν είναι γνωστή η ταυτότητα αυτών που έκαναν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, καθώς καλούσαν από απόρρητο αριθμό τηλεφώνου”.

Ο κ. Διολέττας είπε ακόμη, ότι τη Μ. Δευτέρα, μεταξύ άλλων, θα ενημερώσει την Εισαγγελία Βόλου, απ’ όπου και θα ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στα τηλέφωνα των στελεχών του συνδυασμού του, ώστε να αναζητηθεί η ταυτότητα των καλούντων.

Την Μ. Τρίτη 23 Απριλίου στην εκπομπή “Καλύτερα στο Ράδιο” με τον Λευτέρη Βιολέττα, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέοι Ορίζοντες για τη Σκιάθο” κ. Παναγιώτης Διολέττας θα βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο του Avanti 98,3 , όπου θα μιλήσει ζωντανά για το θέμα αυτό, καθώς και για το συνολικό σχεδιασμό του συνδυασμού για τις εκλογές και μετά, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με την επίσημη ανακοίνωση για την κάθοδο του συνδυασμού μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κάποιοι υποψήφιοι αντιπάλων παρατάξεων η προσκείμενη προς αυτούς, εμφανώς τρομοκρατημένοι, συνειδητοποίησαν ότι η εκλογή τους είναι αμφίβολη έως αδύνατη και επιδόθηκαν σε έναν αναίσχυντό, ύπουλο αγώνα με τηλεφωνικές ύβρεις και απειλές σε γυναίκες υποψήφιες της δικής μας παράταξης και με προφανή τελικό στόχο αφενός την αποτροπή της συμμετοχής μας στην εκλογική μάχη και αφετέρου την “εξασφάλιση” της δικής τους εκλογής.

Είναι πολύ λυπηρό ότι σε μία μικρή κοινωνία όπου γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλο, να συμβαίνουν τέτοιες απρέπειες ειδικά όταν στοχοποιούνται απλές γυναίκες μητέρες νοικοκυρές και εργαζόμενες. Μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου τους.

Θέτουμε υπόψη των συγκεκριμένων κύριον ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι αφελής, γνωρίζουν ποιοι είναι “ικανοί” για τέτοιες τακτικές και ότι οι μεθοδεύσεις αυτές παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Δεν πρόκειται ασφαλώς να παραμείνουμε θεατές μπροστά σε αθλιότητες τέτοιου μεγέθους.

Δεν υποχωρούμε ούτε βήμα στις αρχές και τους σκοπούς μας, αντίθετα πεισμώνουμε περισσότερο! Οι απειλές, οι διώξεις και οι προγραφές των άθλιων τραμπούκων θα γίνουν οργισμένο κύμα και τελικώς θα πλήξει τους ίδιους. Επιφυλασσόμεθα παντός περαιτέρω νόμιμου δικαιώματος μας.

Με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς,

Με αφοσίωση στις αρχές μας,

Με εμπιστοσύνη στους Δημότες

Με ΡΕΑΛΙΣΜΟ και ΟΡΑΜΑ, προχωράμε μπροστά.

Νέοι ορίζοντες για τη Σκιάθο.

ΛΒ